zoli1024 nem igazan tudsz mit tenni az emberrel... nekem is volt ilyen paraszt eladom SOT!!! szinte mindegyik megszivatott amelyik kozvetlen kuldte.... (nekem volt olyan hogy economyval adta fel a kifizetett ems ellenere...)
a negativ feedback esetedben nem jatszik... mondjuk kuldj neki + feedbacket de ird bele hogy minden oke, but a 3napos ems helyett 15 napos verzioban adta fel...
es a pozitiv feedbacket asszem meg se tudja commentezni...
azonkivul megneznem nem-e arusit valamit 20 dolcsiert, ez leutni es megmondani neki hogy ki van fizetve... (en anno igy kaptam szerveztem magamnak vigaszdijkent cd walkmant)
az igazi megoldas: kint kell 1 megbizhato ismeros innet meglicitalod o elkuldi az ismerosnek az pedig feladja neked ahogy kell...
igaz igy kb 15-25 dolcsival dragabb a szalitas (kb ennyit szoktak kerni szalitasnak az allamok kozott) de az ismerosod tutti ugy adja fel ahogy kered, es meg a custom papirokban sem lesz benne az ebay szocska veletlenul se...
persze az sem utolso, hogy az only ship amerikara is tudsz licitalni !!
WU auktion payment 10 napot mond altalaban annyi is szokott lenni...
Viszont 1 kerdes: az egyik csavo nem vette at a money ordert (tole tudom) (ami ugye WU auction paymentel ment ki) de ilyenkor hova megy vissza a penya??? mert a szamlamon meg nem jelent meg...
van valakinek tapasztalata ez ugyben???
vwaircult ha nov 14. en adta fel es economyval jon akkor meg 1 honapot nyugodtan varhacc...
a 4-6 hetet a USPS dijkalkulatora mondja... az meg nem tudja a magyar vamosok lassusagat felmerni...
tavaly evelejen amikor kitort a hiszteria hogy mindenfele terrorista csomagokat kuldozget, akkor az EMS is 10 napra jott meg... most meg a penteken 14 orakkor feladott csomagot ma reggel 8:30 kor kezbesitettek... EMS RuLz!
nlq