aeon flux
2004.01.18
|
|
0 0
1174
|
azt hiszem, tegnap óriási hibát követtünk el azzal, hogy a hangyás filmet választottuk. hm, mire leírtam ezt a mondatot el is bizonytalanodtam. a cure nem társasági film, sőt, még csak a pároddal összebújva sem javallott nézni, mert lehet azon kapod magad, hogy ikszeket rajzolgatsz a vállára. szóval ennek a filmnek egyedül kell nekiveselkedned. no nem azért, hogy hatásos legyen. itt nem meresztenek rád vizenyős szemet furamozgású lidércek, nem. egyedül kell nézned, hogy senki se tudjon befolyásolni. hm, nem igazán emiatt, inkább azért, hogy ne tudj elfordulni, elmenkülni. egy pillanatra bevillant a mechanikus narancs jellegzetes képe, a sajátos gyógymódnak alávetett alexander képe, de lehet, kissé erőltetett az imázs. no, de elkalandoztam kissé. szóval e filmmel egymagadban kell megbírkóznod, talán azért, hogy általa megismerd az igazi önmagad. meg kell nyilnod e filmnek; nem elég ráhangolódni, felvenni a ritmusát, együtt lélegezni vele. egyszerűen eggyé kell válni e filmmel. csak az ikszekre vigyázzunk. ![](http://zalus.koga.hu/rating-10.gif) |
|