Gonda László Creative Commons License 2004.01.18 0 0 9
Ez nem bizonyíték, hanem vélemény.

Én nem lennék büszke erre a beszédre. Isten malmai lassan örölnek. Most ha ezt vki. elmondta volna (ill. ilyenek elhangzottak az ö regnálása idején is!!!) Orbán Viktornak, akkor annak még több alapja lenne, mint akkor az ö szavainak. Megérdemelné. Megédemelte, de nem mi!!! Érdekes a politkiai töke kovácsolásának igyekezete. Remélem tényleg annyit változott amennyinek tünik O.V. Nekem.

Érdekes részletek a beszédböl: Már maga a szerzö neve: Dr.Orbán..., nem igen találkoztam azóta a "Dr."-al.

".. hogy a további vita értelmetlen, hiszen Göncz Árpádot terheli a felelősség. (Dr. Józsa Fábián: Ezt senki sem mondta!)

".. úgymond - nép kénytelen volt fasiszta egyenruhát és jelvényeket ölteni,.."

Azt a kb. két tucat embert összemossa az ´56-sok ezreivel! Erkölcstelen. Tipikus politkusi viselkedés.

" 1991. március 15-én, amikor a Kormányt gyalázó röpiratot, illetve transzparenst határozottan, fél perc alatt eltávolította. (Dr. Salamon László: Nem igaz!)"

Ma Salamon fideszes....

"Álláspontunk szerint a rendőrségnek fel kellett volna lépnie a Kossuth téren."

A rendörség föllépett és kivezette a térröl a leghangoskodobbakat, igazoltatta öket! A zászlólengetö nem akkor lengetett, amikor Göncz beszélt! Bánó meghamísította a történések sorrendjét.

"..nem álltak ki Göncz Árpád mellett, pedig ez - megítélésünk szerint - kötelességük lett volna. (Józsa Fábián: Tizenöt másodperc állt rendelkezésre!)"

Göncz nem is lépett a mikrofonhoz, hanem kb. 2 méterre állt elötte, majd levonult. Mikor visszaült az elsö sorba, a mellette ülö személyi titkárának azt mondat; "Minden úgy történt, ahogyan gondoltuk, minden az elöre..." A többit már nem lehet a felvételen érteni. Ezt csak a felvétel lejátszásával lehet bizonyítani. Többször végignéztük a vádlottakkal.

"(Gadó György: Úgy van! - Derültség, közbeszólások a jobb oldalról. - Gadó György: Akkor is úgy van!)"

Még jó, hogy nem mondja mi mindent "látott" még Gadó. Horogkeresztes zászlót, hitleri kézlegyintést stb. Szerencsére ezután gyorsan eltünt ez a szerencsétlen , sérült lelkü ember a politikai életböl.

"...megitélésünk szerint az ország fél. Az egzisztenciális félelem mellé fizikai félelem is társul..."

A sors néha kegyetlen. Ugyanez a hisztéria járult hozzá az ö bukásához is!

"...a szélsőjobboldali erőszakos csoportokkal való együttműködés vádjával. (Taps a bal oldalról . - Zaj, közbeszólások a jobb oldalról. -Dr. Gáspár Miklós: Hazudik a FIDESZ!)"

Tévedni emberi dolog és Orbán lemászott a fogkeféröl...,tanult belöle...

Előzmény: luciluca (7)