Mint már említettem Kojak-nek sok dolodban igaza van ( sőt.. ) és nem szép dolog, hogy ezt teszik velünk, de lehet, hogy van valami ebben a szabadságolási dologban is, tehát, hogy a filmeket nálunk nyáron nem biztos, hogy megéri bemutatni.Részemről az ügyet lezárnám, mert sajnos ebbe mi nem tudunk beleszólni és akkor meg hiába idegesítjük magunkat.
A szinkronizáláshoz még annyit, hogy a magyar moziszinkronok még általában jók, de nézzél meg egy filmet videon ( amit én emiatt nem nagyon teszek ) és elsírod magad, a magyar átlagpolgár nem olvas, tehát neki kell a szinkron különben nézi az Rtl Klub zseniális programját.
Kedves grobs,
az igaz, hogy a DVD nem SW téma, de azért hoztam fel, mert a filmek forgalmazásáról írtam és ehhez a DVD-nek azért van valami köze és abból látszik mondjuk, hogy egy cég mennyire gyors kiadásilag ( nem nálunk ).
Pontosítani is szeretnék, igaz, hogy a Disney eddig még nem adott ki a régebbi egész estés rajzfilmjeiből egyet sem még DVD-n, de az újabbakból már igen ( A bug's life, Beauty and the Beast: Enchanted christmas ) és Disney klasszikus is jelent már meg DVD-n, a Mary Poppins ( ami Disney is, meg klasszikus is, ez is van a borítón ).