grobs
1999.05.15
|
|
0 0
292
|
Hello!!!
Azoknak akik erre a forumra irtak, valoszinu nem letezik SW -ben holtido. De vannak akiknek igen, es ok vannak tobben. A forgalmazonak pedig mindennel fontosabb a bevetel.
Regebben a Disney Hercules kapcsan valtottam par levelet az intercommal, hogy miert is kesik minden Disney rajzfilm 6 honapot. Be kellett latnom, hogy ez igy van jol. Rajtam kivul mindenkinek az az erdeke, hogy igy legyen.
Az SW e1 miatt is kerdeztem, de arra intercomtol valasz nem jott, csak a filmbaratok levlistan probaltak paran magyarazni a dolgot. Ami szamomra erdekes volt, hogy meg a filmbaratok kozott is sokan ertetlenul reagaltak arra, hogy nem birom a magyar szinkront.
Lenyeg a lenyeg, be kellett latnom ( es azt hiszem minden hasonlo beallitotsagu embernek ezt kell tennie), hogy egy nagyon pici kissebseg tagja az, aki turelmetlen ha filmekrol van szo, es nem szereti ha szinkronizalnak egy filmet.
Ez se SW volt :o) , de irok valami SW -t is.
Meg '90 -ben George Lucas ugy nyilatkozott, hogy el akarja kesziteni az SW e7-9 -et. Akkor a munka ugy allt, hogy 2000 -ben az SW e3 -at fogja bemutatni, es 2010 -ben a 66. szuletesnapjan mutatna be az SW e9 -et. Azota mint lathato az egesz elcsuszott, es ugy tunik Lucas belatta, hogy ebben az eleteben mar nem tudna befejezni az e7-9 -et.
Azthiszem kicsit furcsa modon ennek a sorozatnak a 4. resze lesz az elso, es a 3. resze az utolso. Egy ilyen kaliberu alkotas meg ezt is megengedheti maganak. |
Előzmény: Grath (291)
|
|