LekiPapi
2004.01.16
|
|
0 0
5982
|
Sziasztok!
Sajnos csak ritkán jutok olvasási lehetőséghez, ezért nem írok gyakran.
A sárfogó gumikhoz szólnék hozzá. Nekem hátra "Renault" feiratos, univerzális lapot szereltek a Pesti úton, kb. 6 ezer Ft volt (ebből a szerelés 500, annyit megért, hogy nem én lettem koszos).
Előre jó a Clió sárfogója (ezt azonban pl. Renault Házban nem tudta az értékesítő, azt mondta, hogy Thalicskához egyátalán nem létezik ilyen - jó kereskedő a lelkem). Azt én is 9400-ért vettem Budakalászon. Az eladó szerint egyszerű a felszerelése (amúgy tényleg), ám a sárvédőt rögzítő csavarnak - amit ki kell csavarni, majd a gumival együtt vissza - olyan a feje, hogy átlagos csvarhúzóval nem lehet kiszedni. Ezen jót is kuncogott a Renault Ház munkafelvevője, amikor a diesel csőcserével egybekötve kértem a felszerelését. A fizetéskor egy kicsit ledőbbentem: 3500 Ft köröl fizettem a két csavar és két dugó ki, majd gumival együtt vissza (úgy 10 perces) műveletért. Ennyiért már vehettem volna egy odavaló csavarhúzót, és az örök darab.
Különben az első gumi nagyon jól mutat, az oda van tervezve, a hátső kicsit csálén áll, de mindkettő hasznos.
Mindenkinek jó utat!
|
Előzmény: diesel_uberalles (5958)
|
|