Zoli1024 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1157
"Ha 500 pozitiv feedbackje van valószinü, hogy nem nálad kezdené elszúrni 2 eurójé'. Mindenesetre akkor sem kellene lebarmozni, stb. Lehet, hogy a kommunikációban volt a hiba. Hagyhatsz negativ feedbacket mivel az első vasárlásod nem vesztessz semmit ha visszair legfeljebb beregisztrálsz mégegyszer. Vagy külgyé' rá oroszokat:))"

Figyi, en tobb dologra gondoltam. Egyreszt nem nagyon vesznek kulfoldiek cuccot tole, foleg nem ugy, hogy EMS-el jo CSAK nekik, es valszeg aki feladta a csomit, az nem ugyanaz volt, mint akivel leveleztem, talan az "egyszerusitette" le a dolgot kisse .
Ja, talan nem kene lebarmozni, csak arra lennek kivancsi, hogy ha Te vagy 2X (!!) kozlod vele ELORE, hogy EMS-el kuldje, aztan megnyerned az aukciot, meg megirnad neki vagy 3X, es ennek ellenere nem azzal kuldene, fontos is lenne a csomag, es emiatt buknal vagy 60 rongyot, akkor minek nevezned.
Ejjel visszairt, ugy nez ki, hogy nem tudja mi tortenhetett, EMS-el kuldtek, most nem tudom magyarazkodik-e, de szerintem valamit elcsesztek, a tracking code pl egyertelmuen nem EMS-es, hanem sima legi posta vagy mi. Marpedig ha ilyen a kod, akkor ok max csak akartak EMS-el kuldeni, de nem azzal kuldtek - na de majd ha ideert, akkor kiderul mi a palya. Illetve arra is gondoltam, hogy a postan lebeszeltek oket az EMS-rol, mert nagy volt a csomag, es nem akartak atdobozolni kissebbe (nem csak notebook volt, azert volt nagy).
Ujra regelni nem szeretnek. Az oroszok meg sokba kerulnenek kisse :)

Előzmény: popsicle (1146)