Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.15 0 0 37
Igen komoly kiadványokat olvasok a zsidóságról: pl. Haim Potok, Gilbert, Ács Gábor, Marschalkó, Bosnyák, Dövényi Nagy, Bartha, Szombat, Reménység, stb. MNO-t és Demót nem olvasok e témában, az utóbbiról azt sem tudom, hogy az mi lehet.
Más: a KVB-t nem én hoztam szóba, hanem kvantum.
Más: Őszintén megmondom, hogy nem is érdekel semmiféle taknya-nyála egybefolyó, lúdtalpas, verébfészekfrizurás, pingvintestalkatú, büdöslábú és szájú "művész" vagy Gobbi Hilda-, esetleg Judith Várnai-Shorer - kinézetű "művésznő" fetrengése, magamutogató tobzódása, szellemi maszturbációja, öklendezése és agymenése, lehet felőlem KVB-tag vagy akármi más tagja. Remélem, nem képzeli komolyan senki, hogy beállok a meghülyített, elhetihetesítet gójimok vastapsoló, ámuldozó, hajbókoló, tányérnyaló táborába, arccal a politikai korrektség felé. Kék-fehér művészetre nem vagyok vevő, csak a piros-fehér-zöld művészetre! 1945. után rengeteg magyar művészt és tehetséges művészjelöltet tettek lehetetlenné a származása miatt, és helyettük kék-fehéreket toltak az előtérbe. Az, hogy valaki zsidó, nem jelenti azt, hogy nagy művész!
Más: én beszámoltam róla, hogy ismerem a Tilos Rádiót. Ti, akik a Vasárnapi Újság és a Pannon Rádió állandó betiltásáért siránkoztok, szerintem életetekben egyszer sem hallottátok e két médiumot! Végeztem!