Hi
NLQ, edk440, vagy valaki nagy ebay-es, tudnatok segiteni?
Gondom akadt egy hulye eladoval, es nem igazan tudom mitevo legyek.
Vettem tole egy notebook-ot + par tartozekot, de az a hulye nem ugy kuldte, amirol szo volt. Arrol volt szo, hogy EMS-el kuldi, ehelyett az a barom sima legipostaval kuldte vagy mi, szoval az elobbi asszem max 10 nap lett volna vammal, ez meg 10 nap alatt ert ide, +2 hete a vamon van, es allitolag meg 1 het kb mire megkapom, szoval 3x annyi ido alatt er ide mint ahogy jo lett volna nekem, a szallitasbol lenyult egy adag penzt ($20, ez meg nem veszes), es egyaltalan nem biztos, hogy epsegben erkezik meg a csomag, es talan biztositast sem kotott ra az az allat, mikozben EMS-nel ez feltetel volt.
A kerdesem az lenne, Ti mit csinalnatok ebben a helyzetben?
Penzt asszem nem nagyon kerhetek, mert annal a penznel vagy 15x tobbet buktam a kesedelem miatt, mint amennyit lenyult az olcsobb kuldessel.
Az elso uzletem volt, szoval talan a negativ feedback sem nagyon celszeru, mert nekem kapasbol lenne 1 negativ (valoszinuleg viszonozna, lent irtam, hogy a bidpay ult 2 hetig a penzemen amit kuldtem neki), neki meg eleg jo eddig (tobb mint 400 feedback, es 99,5%).
Mivel lehetne megszivatni kisse, amibol nem lehet bajom, ill. mit csinalnatok?
Lenne egy masik kerdesem is.
Ennel a penzkuldesemnel a bidpay ult 2 hetig a penzemen, es vegul ki sem kuldte, kuldhettem WU money transferral.
Most fizettem 2-3 napja egy masik cuccomat (WU auction payments), es meg mindig nem hagytak jova a fizetest, nem kuldtek ki a money ordert. Marhara nem ertem mi a halalert van ez, de mar kezdek aggodni, hogy ez a bidpay (ill. auction payments) nekem egyaltalan nem akar mukodni, pedig nem hiszem, hogy valamit rosszul csinaltam volna.
Aki hasznalja ezt a penzkuldesi modot, az meg tudna mondani, hogy mennyi ido utan szoktak altalaban kikuldeni a money ordert? (Tapasztalat erdekelne, nem az a hulyeseg, amit ok irnak a levelukben)
Koszi!