CSerfa Creative Commons License 2004.01.14 0 0 114
BZoltan!

Én bizony jövök Jézussal, meg Pállal, ha a Valifili fórumon azt mondja valaki, ő szigorú katolikus. Márcsak azért is jövök, mert a Bibliában az áll, aki Jézusé, tartozik Jézus életét élni. Pál meg egyértelműen leírta tanítványainak, legyenek az ő követői. És nehéz őt megkerülni, ha egyszer a fél Újszövetséget ő írta meg.

De az egész konfliktusunk abban áll, ha jól értem, hogy én félreértettem első két szólásodat.
Elismerem, felületes voltam, félreértettem, és téged igazságtalanul illettelek azzal a feltételezéssel, hogy te tapasztalatokat szereztél kurvákról.
Kérlek, legyen neked elég ez, és a bocsánatkérésem, hogy téged így igazságtalanul illettelek!

De emellett megáll az, hogy inkább lehet úgy érteni (pláne annak, aki téged nem ismer) szólásodból, ahogy én értettem.
Szóval, ha én lennék a helyedben, nekem semmi gondot nem okozna beismerni, igen, valóban, lehet úgy is érteni, de nem úgy van.

Viszont én nagyon nem szeretem, ha kimoderálnak, nekem nem miattad ez a tulajdonságom, nem miattad írom, hanem évek óta ilyen vagyok.
Kérlek, fogadd el többszöri bocsánatkérésemet, és megvallásomat felületességemről, és ezzel együtt is maradjanak meg hozzászólásaim!
Aki téged elítél ezek után, csak mert én írtam tévedésből, annak a véleménye mit számít? Semmit! Lásd be, kérlek, a te becsületedet én nem sértem ímmár tévedésből sem. Ha meg megmaradnak írásaim, megmarad helyreigazításom, bocsánatkérésem is, és te nem vesztesz semmit, sőt, én vesztek, mint aki tévedett, és helyre kellett igazítania magát. Mégis kérlek, hagyj fel a moderáltatással! Én mást nem teszek, mint Pálra, vagy Péterre hivatkozom (ez ugyanis a Valifili Fórum), ők sem töröltették ki saját vétkeiket, hibáikat, tévedéseiket. Micsoda Fórum lenne ez, ha mindig szépen kifényesítenék, és csak illő, tetsző szólások maradnának!

Én meg írtam már, nem vadásztam rád, hanem éppen szólásod miatt néztem rá első szólásaidra (lásd, olyan felületes voltam veled nemrég is, hogy azt hittem, új vagy, lásd, beismerem ezt is).

Mosdatni meg magamat dumával nem szoktam. Ne magadból indulj ki, ha rólam írsz, mert nem ismerem el...

Mester meg egyáltalán nem akarok lenni, sem tanító, vagy egyéb hivatalos, vagy akármi, ha valaki esetleg elkezdene engem ajnározni, inkább jól elhatárolom magam tőle, vagy más módon lehűtöm. Ezt nyugodtan állíthatom, mert jó régen írogatok a Valifili fórumra, és ellenőrizhető a dolog. És én is állom az összes szólásomat, de én nem is keresek mentséget, noha sokan kiosztottak, miért írok úgy, ahogy.
Azt meg ne sejtesd itt a mi összetűzésünket nem ismerő fórumtársak előtt, mintha te nem akartál volna beszélgetni, mert tudtommal én határoltam el magam tőled a hgys topicban, még Nemo unszolása ellenére is (akinek azért súlyos szava van).

Igaz, annyival még tartozom neked, hogy felírjam, értékes, rendes embernek tartalak a magad módján. De én is úgy vélem, mi érdemben nemigen tudunk beszélgetni, ezt bizony jól írod. Mert csakugyan egészen másképp gondolkodunk.

Az viszont rágalom, hogy én téríteni, vagy azt meghatározni akarnék, mit kéne tenni és mit nem. Inkább ilyen emberek és felekezetek ellen fórumkodom évek óta!

CSerfa

Előzmény: BZoltan (112)