BZoltan Creative Commons License 2004.01.14 0 0 109
Cserfa,

Ne mosdasd azt a szerecsent... nem lesz fehérebb.

Hazudtál, rágalmaztál, olya bűncselekmlény elkövetést tulajdonítottál nekem amire alapod nem volt.
Bocsánatkérésed elfogadtam és ezért elismerem uriemberségedet. Sem sértődékeny nem vagyok, sem haragtartó.
Hibát követtél el és a csorba kiköszöbölhető...törölni kell az adott hozzászolásokat. Ez ügyben a ValFil fórum moderátorai az illetékesei. Nem dől össze a világ ha ittmarad a hozzászólásod... rád nézve kellemetlen én meg elég hangsúlyosan kikértem magamnak a dolgot. Akinem szeme van az látja a lényeget.

És akkor had legyek ON fórum :)

Szóval én nem kövezném meg a házasságtörö aszonyt és én nem zavarnám el Mária Magdalénát... én nem félek egy kuplerájtól sem pedig egy bűnbarlangtól, sem a heroinisták zugjától sem pedig a fegyházak celláitól.
Mindegyikben voltam, mindegyiket láttam és igyekeztem megérteni a bukott és megtévedt embereket. Én fogtam anyagyilkos 12 évre ítélt srác kezét és sírtam együtt 10 év után szabduló gengszterrel hajnalban a Csillag börtön kapujában és beszélgettem kurvákkal és kurvapecérekkel különféle latrokkal (és latrinákkal).

Ha ezért akarsz akár le is köphetsz... teszek rá. Én nem kezdem el forgatni a szememt és nem kezdek el keresztet vetni ha egy kurvát látok.
Nem szégyellem, hogy szót tudok érteni a társadalom perifériáján elő emberekkel és nem kezdek el farizeus módjára szentpált emlegetni ha egy triviálisan búnöző emberrel kell szót értenem.

Szóval kedves Cserfa, nem érdekel a hápogás és az állszentkedés...
Sajnállak téged barátom, sajnállak téged mélységesen, mert eszedbe sem jut, hogy egy kuplerájba nem csak kéjjelegni lehet menni... mert eszedbe sem jut, hogy egy prostituáltak nem csak a furulyázás árfolyamáról lehet egyezkedni (bár nem szeretik ha munkaidőben zvarják őket), sajnállak mélységesen...

z

Előzmény: CSerfa (105)