CSerfa Creative Commons License 2004.01.14 0 0 107
Kedves Seol!

Akkor megint leírom:
Én két szólásából azt olvastam ki, kupiba járt (nem is egyszer)
Érdeklődik a lányok, asszonyok, házak iránt
Infokat közöl az ilyen témájú topicba

Most erre te azt állítod, ezekből én nem következtethetek arra, hogy neki tapasztalatai is vannak kurvákkal? Nincs igazad. Általában(!) aki kupiba jár, azaz kurvákhoz, annak vannak is tapasztalatai kurvákkal.
Nem adok igazat neked, hanem jogosan következtettem.
Én pusztán annyit írtam, Fórumbeli első hozzászólásod kurvákról való tapasztalataidról szól, és többször írtál efféle tapasztalataidról, meg egyéb könnyű (a Biblia szerint) dolgaidról Ha nem ezt akarta írni, akkor is így történt a dolog. Abban igaza van, nem első szólásából, hanem első szólásaiból (többesszám) derül ki így a dolog. De, hogy ez derül ki, ez tény, ez akkor is így van, ha nem ezt akarta írni. Ha én azt írom le, Budapesten a busz ablakából olykor látom a Dunát, és néha jött az ellenőr, akkor jogosan következtethetnek arra, néha igénybe veszem a BKV-t. Pedig nem tökéletesen biztos a dolog, mert pénzügyi ellenőr is jöhet, nem is a buszon kell, hogy jöjjön, és saját buszomon is utazhatok. De annak a következtetése nem jogtalan, aki arra jut, hogy én BKV utas is vagyok olykor.

Aki bordélyba járogat, általában tapasztalatokra tesz szert a kurvákról. Ez van, ez az általános.
Következtetésem jogos, ha kivételesen most más is a helyzet. Én pedig nem a valódi helyzetről írtam, hanem a hozzászólásokról. Vállalja hát hozzászólásait úgy, ahogy vannak. Ne magyarázza meg öt év elteltével, hanem valóban vállalja őket! Ha rosszul, félreérthetően fogalmazott, akkor is vállalja, mert micsoda dolog öt év múlva elkezdeni korrigálgatni, meg kimagyarázni!

Ne állítsd hát, hogy rágalmaztam, mert nem tettem, hanem valóban megnéztem hozzászólásait (az elsőket), és szembeállítottam szigorú katolikus voltával. És ebben mindenképp igazam van. Mert az ilyen érdeklődésű ember nem szigorúan katolikus, ez meg tény (mert Pállal ellenkezik). De ezt is csak megszorításokkal írtam, nézz csak utána (hogy milyen feltételek teljesülése esetén).

CSerfa

Előzmény: Seol (106)