BZoltan!
Én állítom, jogosan következtettem írásodból arra, hogy neked tapasztalataid vannak kurvákról. Elvégre is érdeklődtél utánuk, és kupiba is mentél, így jogos a feltételezésem, tapasztalataid is vannak. A te írásodból következtettem erre, és amit most mondasz kidumálás céljából, arra meg nem lehetett következtetni.
Aztán itt legfeljebb te sértetted a te becsületedet, én azonban nem. Bizony mondom, a te írásodból én nem írtam ide, hogy te azt az "info"-t Finnországban szerezted.
Ezt te írtad ide, itt te magad sérted a te becsületedet, én nem.
Még egyszer írom, én nem állítottam itt rólad, hogy te Finnországban kurváztál! Nézz ennek utána, én téged semmilyen bűncselekménnyel nem vádoltalak! Sem a finn, sem a magyar törvények szerint!
Te csak ne kovácsolj fegyvert abból, hogy Finnországban nem volt szabad kurvázni, mert én nem állítottam, hogy te Finnországban kurváztál! Nehogymár kimoderáltass egy olyan hozzászólást (82-őt), amiben meg sem említem Finnországot! Itt te emlegeted Finnországot!
Ezért én nem veszem zokon, hogy a te hozzászólásaidat, melyek becsületsértőek rád nézve, kimoderáltasd.
Igaz, akkor már nem igaz az az állításod, hogy te vállalod az összes hozzászólásodat.
De az én szólásaimat te csak ne moderáltasd ki, mert itt a mai napig csak te emlegetted a finneket, én pedig nem. Én csak védekeztem, hogy te hozod ide (mondom, te!!!), hogy finn kurvákról van szó első szólásodban. Pál apostol sem tett volna kivételt, finn, vagy nem finn, ez tehát az én szemszögemből is egyremegy.
Szóval, hogy finn, a te írásodból és téged terhel, vagy nem terhel, én ugyan meg sem említettem, amíg védekezésre nem kényszerítettél, amíg te magad nem írtad ide, hogy finn. Bizony, már 85-ben. Te írtad magaddal kapcsolatban, nem én.
Értelmesnek tűnő felnőtt ember vagy, miért nem lehet ezt megérteni? Ha bukta, te buktál, és te buktattad magadat (hogy finn), te kerültél köztörvényes-gyanús helyzetbe.
Én meg nem hibáztam, mert bármely bíróság elismerné, a te írásaiból én helyesen következtettem, hogy te kurváztál kurvákhoz jártál, és kurvákról írtál kurvás topicba, amelyet végigolvastál, és jónak tartottad. Jogos rád a nyúl példája, hogy aki olyan, úgy néz ki, az tetszik neki, azzal él, stb., az nyúl, lehet, hogy ő maga szerint traktor, de a többiek szerint bizony nyúl. Te meg kurváztál, derült ki írásaidból. Miért nem írtál érthetőbben? Ha így írtál, vállald így az írásodat, és ne dumáld ki öt évvel később!
De én mégis megkövettelek, bocsánatodat kértem, és emellett felhívtam figyelmedet, máskor óvatosabb legyél, és gondold meg, miket írsz, mert félreérthetik, és jogosan. (Még egyszer, állítom, jogosan értettelek félre.)
Mivel pedig én jogosan írtam, amit írtam, kérem, semmiképpen nem moderálják ki hozzászólásaimat!
Márcsak azért sem szeretném, hogy töröljék írásaimat e topicban rólad, mert pusztán a te felszólításodra (hogy te vállalod 1998 óta írt szólásaidat, és te szigorú katolikus vagy) írtam, enélkül nem is írtam volna. És nem vadásztam rád, hanem rögtön az első két szólásodból következtettem jogosan arra, amit írtam.
Ne játsszál hát az emberrel, hanem viseld el, ezek bizony így vannak, és ne hőbörögj, hanem álld! Állnod kéne a neked nem tetsző véleményt, így állnod kéne, hogy én bizony (érdeklődésed miatt sem) tartalak szigorú katolikusnak. Nekem pusztán ennek megmutatása volt a célom, és nem a te becsületed sértése. De ehhez szükséges, hogy a hozzászólásaim megmaradjanak! Egyébként sem azért írok a Fórumra, hogy aztán kitöröljék.
CSerfa