BZoltán!
Én nem állítottam, hogy te bűncselekményt követtél el! Ne hazudj! Azt állítottam, ilyen irányú tapasztalataid vannak, ezekről írtál. Magadra vess, ha sejtelmesen úgy írtál, mintha ki is próbáltad volna némelyiket, de olvass engem figyelmesen, én csak tapasztalatodról írtam, nem bűncselekményedről.
Ne is mentegetőzz nekem, hogy te hogyan- és hogyan nem szerezted ezeket a tapasztalataidat Pál sem azt írta, ilyesfélén gondolkodjon a krisztusi hívő, hanem ha van valami erény, valami jó, stb. Nos, te éppen nem ilyenekről gondolkodtál, és éppen nem ilyenekről való tapasztalataidat írtad. Szóval te elégtelen vagy Pál apostol szerint, mert nemhogy ilyesmiken járnak olykor a gondolataid, de tapasztalatokat szereztél ezekről, és ezeket tovább is adod. Közben meg, ha kedved van, szigorú római katolikusnak állítod magad máshol. Ejnye!
Egyébként a második Fórum-beli hozzászólásod meg arról a próbálkozásodról szól, hogy valami bordélyházba mentél, de nehezen jutottál be, csak második próbálkozásodra engedtek be, mert először sportcipő volt egyik cimborádon. Javíts ki, kérlek, ha nem bordélyház, vagy hivatásos kéjhölgyek házába mentél! De mégis megáll, hogy sejttetted ezeket te, aki bátran vállalod a hozzászólásaidat 1998-tól.
Hát vállald! Úgy, ahogy írtad őket! Ne dumáld ki magad 5-6 évvel később, hogy nem is úgy volt!
Amúgy (emiledre) szólj csak nyugodtan a moderáknak, bizony minden úgy van, ahogy szóltam. Te valóban azt sejttetted, tapasztalat (információ, a te szavaiddal info), aminek birtokában vagy a finn kurvákról. Nem is mindent adtál valami „mezei járókelő” szájába, úgy fogalmaztál, mint aki járatos az ilyesmiben. Ha máshogy van, ezen ne most háborogj, hanem akkor kellett volna elkerülnöd a félreértést. Bárki megnézi első hozzászólásodat, nyugodtan gondolhat arra, tapasztalat, és az, hogy miként szerezted, nem változtat a tényen.
Azt meg ne állítsd rólam, hogy hazudok, mert nem gondolom, hogy egyetlen egy hazugságomat meg tudnád mutatni. Azt se állítsd, hogy én vádolnálak, én pusztán megnéztem az első két hozzászólásodat, és már azzal megbuktál. Ennyi. Gondolom, ha többet megnézek, akkor csak erősödik rólad a véleményem. Hitbeli dolgokban sem tartalak tisztának (tisztességesnek), féltékeny és irigy vagy pl. az élő hitű felekezetekre, és szándékosan félrefogalmazol, egyebek. (Ilyen „egyéb pl., hogy magadból kiindulva feltételezed, az újak is csak azért nem ismerik el a történelmieket, mert ugyan hajtanak a régiek dolgaira, de még nincs meg nekik. Stb.)
Azt sem írtam, hogy hozzád nem szólok, legfeljebb nem válaszoltam olyan kérdésedre, amelyre már rég válaszoltam, vagy amely nem is kérdés, hanem valami más (pl. provokáció) volt. Már hogyne szólnék hozzád, ahogy szóltam is!
Hanem bevallom, meghökkentem, milyen régi motoros vagy, és rád néztem, és bizony, amit mutattál magadról... hmmm, szóval lényegében az egész fórumkodásodat könnyűnek találtam, ahhoz legalábbis nem sok alapod van, amiket itt állítasz magadról.
CSerfa