Igen, asszem neked egy válogatást adtam, de hogy miért azt nem tudom. Az a CD ami elkészült ugyan, de még otthon pihen, az Out of Eden I. Erröl megismerheted a kérdéses dalokat. Kis trükk, hogy a Schizo címü dal még kétszer átalakult, címük a Closer, majd a Közelebb lett.
A Közelebb rajta van (ha jól emlékezem) a CD-den, a Döme elöadásában, HSB-s felvélelként. A He's a Pearl és a Másik dal elalváshoz is ugyanígy készült (Döme énekelt, a Hidasi Barna billentyüzött, vette fel és keverte a HSB-ben). Ezek pedig az Out of Eden II.-n vannak.
A kakukktojások a Lélekvadász(!!!) és a 3 álom. Ezek a dalok is a a HSB-ben készültek, csak évekkel korábban, de ezek is csak ötletként lettek rögzítve. A 3 álom pontatlan és hamis. Ha odafigyelsz a Lélekvadászban az elején nem hallani a lábdobot, de késöbb elökerül.
A felvételek szünetében játszogattunk az Artner Gabival, másnapra a Zoli írt rá egy szöveget, és ahogy a Gáborok (Artner, Hortobágyi) felvették, a Zoli felénekelte, majd ezek után gitároztam a dalra. Ez lett a Lélekvadász.
A 3 álom nem jutott el ilyen stádiumba.