tigger6
2004.01.11
|
|
0 0
88
|
Hali!
Én is leírom a véleményem. Az előttem felszólalóhoz csatlakozom egyébként :). A gép inkább családi fotózásra való, a Canon meg hobbira. Igazából más kategória, más embereknek készült mindkettő. Ha te olyan fotós vagy, aki hobbiból fotózik, tehát fogod a gépet, elmész lefotózni dolgokat, tájat, virágokat, vagy összeállítasz magadnak egy kompozíciót és azt fotózod különböző beállításokkal, kísérletezgető jelleggel :). Na erre jó a Canon gépe. A Kodak nem. A Kodak meg arra jó, ha meglátsz valamit, hogy na ezt lefotózom, akkor előkapod, berakod az esetek többségében auto módba, exponálsz és elsütöd. Kész. Nem kell semmit állítgatni. Ennél fogva a Kodaknak jobb, kifinomultabb az automatikája, a Canonnak meg sokkal több a manuális beállítása és ha ezeket az ember már kitapasztalta, szebb képeket is lehet vele csinálni. A Kodak pont jó az egyszerűbb fotózásra és egy kezdő biztos több szebb képet csinál egy Kodakkal mint egy Canonnal. Tehát az a kérdés mire használod. Nekem már kevés ennek a Kodaknak a tudása, mert továbblépnék, csak pénz miatt nem tehetem egyelőre :). De ugyanakkor amikor használom nincs gond, mert jól jön a kiváló automatika. Na ennyi részemről :). |
Előzmény: kaktusztea (85)
|
|