Mivel már befizettétek kár itt "kardoskodnom", de elárulom, hogy én is nagyon szeretek enni és kb 2 óránként én is megéhezem, a legázabb az, hogy főleg este jön meg igazán az étvágyam, ha fenn vagyok sokáig, éjfél, fél 1 fele már nagyon éhes tudok lenni, függetlenül attól, hogy vacsoráztam mondjuk 8-9kor. (hála Istennek nem vagyok hízékony:)
A barátnőm is szereti a finom kajákat, de azért ő annyit nem eszik, mint én:)
Mi is gyakorlatilag egy helyben voltunk a hotelben egész nap, annyira jól esett a pihenés és olyan jó meleg volt, hogy sehova nem mentünk, még egyetlen fakt.programra sem. Egyedül majdnem minden este bementünk Naama Bay központjába, mert szerettünk ott sétálgatni, de sehova máshova nem mentünk.
És így fizettem 20e forintot kettőnkre! Ezért mondtam, hogy nem éri meg az AI, de amilyen olcsón te megkaptad a Palaciot, egy szót sem szólok, mert annyit nagyon de nagyon megér. Egyébként meg azért sem rajongok annyira az AI szolgáltatásért, mert a reggeli a baromi bőséges. Én nem birok korán kelni, főleg ha nyaralok, így általában 10.30ig szoktunk reggelezni. Ezután 11 óra van mire leérek a partra. Ha be van fizetve az ebéd, akkor az ember mégha nem is éhes, ki nem hagyja a kajálást, mert ugye befizettem jelszóval, fel kell, hogy menjen 1, 2 óra fele enni. Azzal megint elmegy legalább 1órád. Ebben a téli időszakban a nap pedig már sajnos fél négy után nagyon gyengén süt, és fél öt körül lemegy, így aztán gyakorlatilag a parton alig vagy, hanem csak eszel. Ezért nem jó ilyenkor az AI, nyáron már más lenne a helyzet, mert az óriási hőség miatt, külön jó, hogy a déli napról bejössz egyet kajálni+egy kis pihenés is belefér, majd 4től este 7ig vissza tudsz menni a strandra. Télen ez nem megy sajnos. Egyébként Alanyaban voltam én már 4*AI hotelben, pazar volt az ellátás, minden szuper volt tehát nem bántam meg, de rájöttem, hogy ha az ember nem akciós áron kap AI ellátást, akkor nem éri meg azt a gyakran 20-30-40e forint/fő felárat, hacsak nem akar minden este merevrészegen felmenni a szobájába( állítólag az antalyai Topkapi palace hotel erről híres, mert ott még az import pia is az árban van:)
Ami a Sharmi időt illeti, ha jól tudom semmivel nem hűvösebb, mint Hurghada, majd tavasszal próbáljátok ki sharmot is, hozzám jobban hozzám nőtt, mint Hurghada.