Szia,
Szerintem semmi ertelme nincsen all-inclusive hotelt valasztani. A Best Reisennek van akcioban most 64900ert a Palma De Mirette, illetve a Conrad 79, valamint a Sunrise Palacio 89e.
Itt egyedul a palacio ami all inclusive. Viszont a masik ket hotel is nagyon szep, es egyszeruen nem eri meg ezt a felarat kifizetni. En most Sharmon a Savoyban, ami nagyon draga hotel, fizettem kettonknek 1 hetre 441 egyiptomi fontot, azaz kb 20e forintot, mindennap ettunk egy pizzat, ittunk a vacsorahoz uditoket, vizet, a barba is parszor beultunk. Igaz alkoholt nem ittunk. Ja es meg jo tanacskent, igazan megeri egy kisebb karton piat, pl ice tea-t vinni magatokkal, mi beraktuk a minibarba, a partra levittunk mindennap 1-2 0,5 l uveggel es azt ittuk, a kutya nem szolt erte.
Abban az esetben, ha tenyleg sokat akartok inni, foleg alkoholt, akkor megeri, egyebkent felesleges ennyit kiadni.
En meg olyan embert nem hallottam, aki a Palma De Mirettre egy rossz szot is szolt volna, szoval ha anyagilag nem alltok olyan fenyesen, gondolom 50e forint 2 fore eleg sokat szamit, ugyhogy ennyit nyertek, ha a Palma De Mirettbe mentek, ami raadasul a Palacio szomszedsagaban van.
Ha kartagoval akarsz menni, akkor ajanlom figyelmedbe El Gouna-t, allitolag nagyon romantikus, hangulatos hely, es ami nagy elonye, hogy az osszes hotel vadonatuj. Ott a Sheratont megkapod annyiert, mint a Palaciot.
Egyebkent meg inkabb Sharmot ajanlom:))))