Na jó , akkor most megpróbálom szépen , taglaltan elmondani , ha eddig nem sikerült.
Kurda volt az 1.esély, akit ugye megöltek , tehát az kilőve.2-3-4 lehetőségek: a három találkozás...ha a csuklyás a steve volt az az 1., a 8.ban is ugye találkoztak vele: 2. és ugye a 9.ben is...3.És mivel tudomásom szerint egyik alkalommal sem ölték meg a steve-et , ezért jön az 5.esély...ami egy ilyen "végső szembesítés" v mi...ezt Mr Tiny mondta , h 5 esély van , nem én találtam ki!:))És hogyha az első 4et elbszták...márpedig erre nagy esély van , ha jól számolgatok...akkor...marad az utcsó.1ébként is az lenne a logikus , mivel ha sikerült volna megölniük előtte , vszínűleg nem folytatódna a könyv:))
Haha , én még pont benne vagyok...de ez tiszta hülyeség.ezt ki találta ki?Sztem az nem is olvasta a könyveket...sztem ez egyáltalán nem ilyen kisgyerekeknek való...meg azért sztem zok még ilyesmiket nem is fogják fel nagyon...na mind1:)
hát...így jártunk, mindenki üldöz minket...kiv. aki nem:))1ébként egy csomó mindennel van az , h mondjuk elbsztak esetleg vmit és utána hiába lesz jó a másik hasonló jellegű dolog , már azt is utálják stb...sztem a dSsel is ez van...mert hát nem egy gagyi vámpír story van...ebből pedig (rosszul!) rögtön levonják a tanulságot , h ez is vmi szr...