boszi70 Creative Commons License 2004.01.09 0 0 5886
Sziasztok!
Köszönöm, hogy ennyire a szíveteken viselitek a sorsom. Sajnos már Vásárhelyet is megjárta, akkor a visszafele úton volt egy menetközbeni motorleállás, pedig 2 napig is ott volt az autó, és amikor beadtam produkálta a hibát. Mint már korábban írtam ezek után került Szegedre, mert az volt a legközelebbi szerviz ahova elszállította az Assistance. Tudom, hogy sokan nincsenek jó véleménnyel az itteni szervizről, de azóta legalább ilyen duva leállás nem volt az autóval(kop-kop-kop). De a többi problémával nem foglalkoztak, vagyis a legutóbb azt mondták "ettől többet nem tudnak kihozni az autóból", tehát törödjek bele, hogy sz.ar. Mint már korábban írtam, hogy lassan 8 hónapja mást sem csinálok csak szerviz ide, szerviz oda. Mostmár besokaltam. Szerintem nincs értelme húzni tovább, és a garancia is lejár februárban (nekem még 1 év járt). Azt már megmondani sem tudom, hogy hányszor vittem szervizbe, de közelit inkább a 20-hoz. Türesmes vagyok?
Én már csak a cserébe látom a megoldást, és ettől nem tágítok! Próbáltam eladni az autót, de jelenleg olyan állapotban van, hogy bárki bele ül egy próbaútra rögtön érzi a bajt, és menekül, főleg ha meglátja, hogy a szervizkönybe voltak olyan okosak a szegedi szervizesek, hogy beleirták, hogy a motor leáll... ne is folytasam. Én se vennék meg egy ilyen autót. Arról nem beszélve, hogy nekem eszem ágában sem volt eladni jó pár évig, akkor miért én bukjak rajta több százeztet!
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.