tzuiop Creative Commons License 2004.01.09 0 0 54
Karácsonyi ajándékként én is CD-kre várok,lehet,hogy Nolan lesz,de érdekelnének,főleg az elsők.Ott is már egyéni alterációkkal játszotta a számokat,vagy ott még régimódibban játszott?Nekem a .... and Turnarounds vagymi van meg.Ehhez képest kérdezem?
Nekem Django kb 15 lemezen van,de szintén átfedésekkel.A probléma hogy a Django összes sorozat most tart kb. a 17. dupla(!) lemeznél és még van hátra néhány év a Django életéből!!!
(Meg tudom nézni a webcíműket,ha érdekel)
Asszem 89x felvétel van tőle!
Nem kevés!

Mi a helyzet Jimmy R. ügyben?
Én még tavaly beszéltem(idén még nem voltam ott:-)) ) vele és valami ilyesmire emlékszem.Az szinte biztos,hogy még el sem kezdte az építést!
Asszem neki hangszerész végzettsége van és a hangszerkészítői mestervizsgát akarja letenni(?).

Biztos nem nagy etvasz,de gondolom az sem ingyen van ill. szintén nem hinném,hogy sznobságból vennének mesterhangszereket.Én azért hallottam gitárokat és nem volt két egyforma hangú,sőt!
Pl.:a Gitane-okat is válogattam 3-4 db közül.
A hangszer pedig (szerintem) van anyira különleges építésű,hogy nem lehet könnyű egyből jót csinálni.Talán egy olyan hangszerésznél aki csak ezt csinálja(nem kevés ideje)gondolom nagyobb az esély,hogy jó lesz.
Persze az ár is nagy úr és természetesen szorítok neked,hogy jó legyen és ha tudok segíteni szólj!

Robert Normant nem ismerem,nem is hallottam még(róla).

Azt tudod,hogy mi lehet a címe a Romane első számának?
A 3/4-edest meg megtalálhatod a neten "Montagne Sainte-Geneviève" ha érdekel Pl:

http://www.gadjodrom.com/grille.php3?tune=montagne

Az elsőt (is) játszhatnánk!:))
Tegnap a CD-t átírattam videora!Szegény ember vízzel főz!:))))))
Mi a helyzet Jimmy R. ügyben?Át tudom venni bármikor!(Meg neked is a tiéd ha visszakaptad már)

Szombaton Visat3-on lesz két film este(valami jazzszaxis) és aztán Robert De Niroval a Volt egyszer egy Amerika (úgy rémlikvalaki egyszer azt mondta,hogy ebben swing zene megy ill. a swingkorszakban játszódik)
Valszeg felveszem videora!

Nyah,eleget írtam.(?) :-))

Előzmény: florg (52)