H-turul Creative Commons License 2004.01.09 0 0 22
Én ugyan nem vagyok kereszTÉNY, csupán kereszTYÉN (és nem 1990 óta), tehát engem tulajdonképpen nem is érint annak a beb@xott baromnak a furkósága, de itt leledzik azon kevés alkalmaknak egyike, amikor az összes politikai tényező közül a szadesszal értek egyet!
Mérhetetlenül unom már ezt az egész kollektív nyálverést, ezt a "Ahh borzalom, ki leszünk irtva" bornírt jajveszéket!
Az a Barangoló vagy ki a bánat nevű díszf@x ha jól tudom, a következő néhányezer hónapban a Tilos nevű világméretű médiumak a közelébe se szagolhat, azonkívül (ha jól értesültem) a rádió vezetősége hisztérikus sebességgel határolódott el a kijelentéstől és megszüntették az ominózus műsort is.
Mindezektől függetlenül helyesnek tartom a Tilos kemény megbüntetését, elsősorban azért, hogy ezentúl szervezzék úgy a műsoraikat, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő. (pl. késleltetett adás -végtelenített magnószalagról) Node azért álljon már meg a díszmenet, nehogy már felrobbantsuk, felégessük és sóval hintsük be a fél kerületet, ahonnan a Tilos ad! Ha csótányt látunk a hátsó udvarban a nyúlketrecen átballagni, akkor ne már bulldózerrel, lángszóróval noch dazu atombombával essünk neki, elég oda némi Mortein is!
És most lehet anyázni, részemről a téma kifújt.