viczki Creative Commons License 2004.01.06 0 0 144
Hello MuzX!

1. BT-t eddig még nem használtam.
1/b. IrDA-n szoktam SMS-eket nyomni, ugy gyorsabb irni. Képes arra is, ha COM kábellel összekötöd (4.pont) míg "lököd" az SMS-t akár még telefonálhatsz is KÖZBEN. (Eddig egyszer futottam bele ebbe és meglepve tapasztaltam a leírtakat. :)
2. Sajnos az S55 is idővel recsegős. Kiakasztóan... :///// (Bár én nem is kímélem.)
2/b Billentyűzete szép, de gépelni nagy csalódás volt. :/ Egyenlőtlen nyomóerő, bizonytalan, nem mindegy merről, hogyan - kényes csajszi...:/
3 C55-höz képest nincs nagy különbség hangban, de felejtsd el pl. H saját hangot (.wav) veszel fel és azt állítod be pl. csengőhangnak. :/
4. Egy csomagban megkaptam a fényképezőjét (nem nagy szám), a COM kábelt, a CD-it és persze a telefont egy halom papírral és adapterrel körítve. :)
Van egy vegyes érzelmeket kiváltó prg. a CD-n, ezzel meg tudod csinálni a feltöltést, letöltést, SMS írást, de akár direkt file-rendszer szinten láthatod az S55 memóriáját a PC-de, oda/onnan másolhatsz. :)
Baromi nagy HIÁNY, ha pl. szervízbe Vmi oknál fogva (jelszó, bekrepált bill.) elviteted, nem tudod lementeni/visszatölteni egyben pl a telefonkönyvet (500 bejegyzés úgy mint Vnév,Knév,Tel1,Tel2,Tel3,Fax1,Fax2,Email1,Email2,URL,Város,Cím,Irsz,Szulinap,...). :(((((((((((
Van valami Outlook szinkronizáció, de nem sikerült megbirkózni eddig vele (3x-ra).

Ennek ellenére tetszik, kihasználom a kis (~600-700kB free) memóriáját alkalmazásra, kisebb adatok hordozására, tárolására (elektronikus cetlik), ütemezője egész kellemes, rövid mail-jeim mindig megtalálnak, illetve tudom, h épp most jött pl. egy, na és telefonálni is lehet vele, akár kihangosítva.

viczki

Előzmény: MuzX (142)