MuzX
2004.01.06
|
|
0 0
142
|
Sziasztok!
Nemrég rendeltem meg az S55-öt a Pannonnál, most még egy C55-öm van.
A döntésben elsődleges volt, hogy van rajta bluetooth, nagyon elegem volt már az összegubancolódott headset kábelekből.
Szeretném a segítségeteket kérni a következő kérdésekben:
1. Milyen Bluetooth headset-et érdemes hozzá venni, aminek jó a hangminősége, stabilan működik, és a a hangtárcsázás is jól használható vele? Végigtböngésztem netes fórumokat, de kevés és ellentmondó információ van. Legtöbben talán a Jabra BT200-at ajánlották, de volt, aki ezt is nagyon szidta. Mondták még, hogy az Ericsson HBH-30/HBH-60 is jó hozzá, de például a hívásindításnál voltak porblémák. Olyat szeretnék ráadásul, ami lehetőleg legalább olyan hosszú ideig bírja akksival, míg a telefon. Van valakinek gyakorlati tapasztalata e téren?
2. A C55 elég recsegős, ha kicsit jobban megszorítom, vagy gombok nyomogatása közben bizony recseg-ropog. Az S55 jobb minőség?
3. A C55-ön nagyon szeretem a polifónikus csengőhangokat, rengeteg MIDI-t összegyűjtöttem, és a kedvenc számokból csináltam rá hangokat, de azért elég "műanyag" hangja van. Az S55-ös kulturáltabban szól? Barátnőmnek egy SE T310 van, és az egy klasszissal tisztább hangzású...
4. Ezt is buherálni kell, mint a C55-öt (szervizkábel+Java port nyitás), ha rá akarok tölteni PC-ről hangokat, képeket, Java alkalmazásokat?
Köszönöm! |
|