Apooca Creative Commons License 2004.01.04 0 0 5789
Ja, a hátsó szélvédő január 1-től szintén fóliázható. Az más kérdés, hogy szürkületkor mit lehet látni egy lefóliázott autóból, bár tetszeni Nekem is tetszik. A rendőr nem érdekes annyira, de a műszaki vizsga az gázos. Láttam embert a Mozaik utcánál, aki sírva kapargatta lefele a fóliát...
Nekem a Kangoohoz hővédő üveg van, jelenthetem tényleg sokat számít.
Váltózár: Az a baj, hogy kevés helyen szerelik be rendesen. Régen több mint 40 csavarral tették fel, ezek olyanok voltak, amik a végén elnyíródtak. Ha valami nagy gáz volt, csak abban a műhelyben vállalták a leszedését, ahol feltették. A 40 csavart egyenként kellett lefúrni. A legtöbb mostani helyen sajnos nem így szerelik. Fakanállal kitámaszt a kuplung, elvontat, és utána aknáról kb. 5 perc az eltávolítás.( max 4 csavar) De van egyszerübb módszer is, motortér felöl váltórudazat szétakaszt, kézzel 2-be vagy 3-ba be, és már motorral lehet menni vele. Régebben egyébként mutatós matricákat adtak a két oldalsó ablakhoz, sőt hátulra is. Persze minél több ketyere van a kocsiban, annál valószínübb, hogy keresnek egy másikat. Elrettentésként mondom, hogy az ismerősömét Békásról ( hegy felöli oldal :)) ja, Golf 4 10 perc alatt vitték el váltózárastól, mindenestől. Egy taxis látta még, amint vontatták a Szentendrein kifele. Soha nem lett meg.
Na ennyit az ijesztegetésről.
Kazettás rádió visz CD tárat? ha igen milyet, és mennyi?
Előzmény: Ádám77 (5778)