xGabi Creative Commons License 2004.01.04 0 0 16
Üdv!
A jelen helyzetet illetően valóban kaotikusak az állapotok,amiben mérhetetlenül benne van a klubvezetés felelőssége szakmai és kevésbé szakmai oldalon is.A sorozatosan rossz átigazolási politika és a veszni hagyott értékek (értsd : ma már ellenlábas csapatokat erősítő,kiemelkedő külföldi játékosok és fiatal magyar tehetségek) sajnos még a kisebbik gond ; a nagyobbik gond,hogy amíg volt elegendő pénz a csapatnál,annak sem követhette az útját senki,bizonyos összeget ki tudja hová kerültek.
A választóvonalat én nem a szerb/nem szerb kritérium alapján húznám meg.A szerb játékosok sokszor elég mély nyomokat hagytak maguk után viselkedésükkel,emberi mivoltukkal stb.,de az elő-előforduló genyózásaik mellett számos sikerhez is segítették a csapatot.A kutya valószínűleg ott lehet elásva,hogy a vezetés nem tudott mértéket tartani velük szemben és talán túlságosan is szabad kezet kaptak ; ennek kicsúcsosodását érzem a 2001/2002 - es szezont illetően.Goran Miljkovicsot én személy szerint nagyon jó edzőnek tartom,de nagyot hibázott akkor,amikor nem tett semmit a játékosok megfegyelmezése érdekében.Ha ezt megtette volna,komolyabb eredmény is követhette volna azt a bajnokságot (a kupagyőzelem sem elhanyagolandó tényező,de mégsem az,mint amikor egy egész éves menetelés záróakkordjaként diadalt arat a csapatod egy bajnoki döntőben).
A városvezetést illetően nem szeretnék vitába bocsátkozni,szeretem magam kívül tartani a politikán.
A csapat mellett valóban ki kell állni - egyetértünk.Meg is tesszük.Csak egyes esetekben ez felettébb nehéz,pl. a nyíregyházi meccs után enyhén kavarogtak bennem az érzelmek,hogy megéri - e ezt csinálni stb.Feladni azonban soha!
Hogy nem tüntet senki ? Sajnos nem hiszem,hogy befolyással lenne az illetékesekre ha tüntetnénk.Szurkolni szurkolnak/szurkolunk,csak sajnos még fiatalok,hozzám képest is.Ha nem éri őket bármiféle sikerélmény,ami után azt éreznék,hogy milyen jó érzés Olaj-szurkolónak lenni,akkor hamarosan ők is kedvüket veszthetik :-(((

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

Előzmény: ChrisClay (10)