AliceCsodaországban
2004.01.03
|
|
0 0
1180
|
Ezt a könyvet még az öngyilkos topicban (Nulli) ti ajánlgattátok, aztán ezt kértem karácsonyra, meg is kaptam Eric Berne egy másik könyvével együtt, meg még magánszorgalomból bettek vagy 3 ugyanilyet. Nos én kiolvastam ezek közül kettőt, meg beleolvastam egy harmadikba, utána "kölcsönkérte", és valahogy az istennek se akarja visszaadni... szóval szvsz. mindenképpen segíteni kéne rajta ha mással nem hát azzal, hogy valaki aki nem én vagyok dobassa ki vele azt rengeteg ezotériával és ilyesmivel foglalkozó könyvet meg a kb. 15 csomag különböző jóskártyát a hozzá tartozó magyarázatokkal együtt, meg a feng-sui könyveket meg a mandala táblázatokat... eleinte azt hittem sima hobbi, játék, de azt hiszem kicsit már az agyára ment ez a dolog. Már azt várom, mikor hozat vízérszakértőt, hogy átrendezze a bútorait... esetleg mikor találom nála Don Padrét vagy valami hasonló alakot... aztán már csak Gyurcsok mester hiányzik a kórusból... eh, itt valami valahol tényleg nagyon el lett bäszva az az igazsság, de nem hinném, hogy ennek kizárólag én legyek az oka....:-(((
(Ahelyett, hogy inkább ezen a pénzen befizetne néhány társasútra...) |
Előzmény: Törölt nick (1179)
|
|