Apooca Creative Commons License 2004.01.03 0 0 5750
Szia!
Már mondom is :)
M5, majd Inárcsnál ki, ott nem kell fizetni. Inárcs, Kakucs, Újhartyán, majd ott balra a 405-ös útra. Elmegyek egészen a 4-esig, de ott nem a 4-re fordulok, hanem Albertirsa, Ceglédbercel, Cegléd. Cegléden át kell menni, úgy, hogy a Kórház mellett menj ki, a Törtel felé vezető útra. Na onnan alig látsz autót.Tehát Cegléd után Törtel, Köröstetétlen, itt miután bementél a faluba lesz egy híd, egy csatornán. Ezen már ne menj át, hanem közvetlen elötte balra. Azon az úton végig, elérsz egy kereszteződéshez (kb 10 kilcsi)itt jobbra, majd a követkző kereszteződésnél már kivan írva, hogy balra Szolnok 6 kilcsi.( jobbra Tiszakécske, Tószeg) Én a délutáni csúcsban elindulva Békásról, 1.40h-2h között járom meg, nem fáradok el, és mindig van valami látnivaló :). nyuszi, őz, fácán, róka stb. ha térképen megnézed a leírásom alaján, akkor egyértelmű. Már a Pesti szomszédaim is erre járnak :)
Biztosításra kb. ennyit gondoltam, köszi :)
Olvastam a Képes autóba egy eladó dCi Thaliát, Mo.-it, fedélzeti computerrel. Ez valami elírás? ilyenről még nem hallottam rendelhetőben sem. Te hogy méred a fogyasztást, rátankolsz mindig ? :)
Egy dolog aggaszt még kicsit, hogy NEkem van még némi földutam is, ami a Kangooval nem volt gond, mert elég magas. Ezért is néztem ki először egy Ignist, de nincs saját benzinkutam sajnos :). Viszont ha a Thaliaval nem tudok bemenni eső után, vagy kijönni, akkor gáz van :(. Gondolom semmivel nem magasabb, mint bármelyik személyautó..
Előzmény: diesel_uberalles (5745)