Erre ezt tudom válaszolni( ezt nem én írtam, a gázos topicban írták ):
Oriza Triznyak válasz erre | adatok | e-mail 2003-06-02 16:12:42 (2461)
Engem nagyon NAGYON sokszor igazoltattak mar a gazos Samarammal, affele ejszakai bagoly leven, nameg az autom kulso allapota miatt :)), a gaz hivatalos a verdaban. Soha nem neztek meg a bejegyzest. Most neztem, teljesen ossze van ragadva a forgalmi ket lapja, szet sem lehet szinte szakadas nelkul szedni.
Nemreg talalkoztam egy fazonnal, aki illegalisan beszerrelt gazcuccal jar. Injektoros, Lov-Eco, szakszeruen beszerelve (latszolag), csak nincs levizsgaztatva, meg nem kapott szamlat annak idejen. Potkerektartajjal jar, es a benzin-betoltonyilas mellett van egy kb 150 mm-es lyuk, oda be kell csavarni egy atalakitot, es ott tankol gazt.
Engem még nem igazoltattak, de nem is hiányzik, de ha meg is állít, lehet hogy észre se veszi, hogy gázos. Ezért volna jó levenni a matricát, csak hát akkor meg, ha kinyittatja a csomagtartót, meglátja a tartályt.
Nekem amúgy is csak mankókerekem van, kihajítanám, vinnék magammal defektjavítót, meg amúgy is tömlő nélküli gumim van, az meg nem ereszti el azonnal a levegőt.