Apooca Creative Commons License 2004.01.02 0 0 5726
Vizs: Köszi, ezek szerint ebbe is csak felárért lesz rendelhető az ABS + oldallufi :(. Egy másik nem Renault márkakereskedésben azt mondták, hogy május 1 után csal ABS-es új autókat lehet Mo-on üzembehelyezni. Február 1- től viszont emelkedik az új autók ára, 1500 kcm-ig 140.000,- Ft-al, fölötte 400.000,- Ft-al :(
Diesel: Nem nevezném meg a többi esélyes típust, nem akarok ebbe a jó kis Thalias topicba márkavitát csempészni, az biztos, hogy dieselben nemigen van konkurenciája. Mivel viszont én is sokat járok vidékre ( milyen véletlen, éppen Szolnok alá, Tószegre :) )így nemigen hanyagolható el a fogyasztása. Viszont az is tény, hogy az én kocsimmal 46.000 km után még nem volt gondom a motorral. Szívem szerint el sem adnám, de sajnos lakáscseréhez kellene a pénz, és egyszerübb a kocsiból kivenni pénzt, mint lakáshitelt felvenni. :( Én Budakalászra hordtam ki a kocsim, ott nem volt még problémám a szervízzel, igaz gondom sem volt nagy. Ha normálisan állnak a Kangoom beszámításához, ill. nem is beszámítani kéne, hanem eladniuk :), akkor biztos a Thalia. Még nem próbáltam ki, egy dolog érdekel, a gyorsulása, de erről nem írtál rosszat. A Kangoom 80 LE-s, és nagyon megy, a Thalia 68, de könyebb, elvileg kb. egyformán kéne menniük, de remélem Budakalászon van tesztautójuk. Jövő héten meglátogatom Őket.
Mégegy. Persze, sok függ attól, mit tankolsz bele, de azért elmondom, Shell kivételével, mindenfajta kútnál tankoltam már, és mégis teljesen egyenletes teljesítményt nyújt a kocsi. Én az M5 felé járok a telekre, 140-150-el teszem meg az autópályás szakaszt, és utána is lakott területen kívül olyan 110 átlagban, a fogyasztásom mégsem ment soha 6l fölé...
Köszönöm a válaszokat, Cascora, ha írnátok valamit még. Elöre is köszi.