Alexander the Great Creative Commons License 2004.01.01 0 0 3116
És még egy kis Maiden kritika.
A Metallica lehet hogy nem valami jó albumokat ad ki az utóbbi időben,meg az egészhez való hozzáállásuk picit mosolyfakasztó,de azt el kell ismerni hogy a szinpadi teljesitményük sokkal változatosabb,sokkal "zenekaribb" mint a Maidené.
Azt nem szeretem még a Maidenbe hogy hangról hangra játszák el a dalokat 28 éve lassan,ugyanazok a koncertelemek,az egész előre kiszámítható pontosan,semmi megleptés soha.

Most is épp a most kiadott Metallica dvd-t töltögettem és például a Battery-t 10 perces verzióban játszák el,vagy 4 percben a Master Of Puppets-et.Tehát érezni lehet hogy egy koncerten vagy,nem a lemezt kapod vissza hangról hangra,hanem valamai megismételhetlent amit otthon nem találsz meg a cd-én.

Szivesen meghallgatnék a Maidentől is egy 18 perces jammelést ami magába foglalja teszem azt a Rime Of The Ancient Mariner-t,Caugt Somerwhere In Time-ot,Be Quick Or Be Dead-et egy Kiss vagy Queen számrészletet meg egy többperces basszusszólót.Meg az ilyen meglepetés elemek hiányoznak de nagyon.

8.Justice Medley: Eye Of The Beholder-Blackened-The Frayed Ends Of Sanity (09:38)
9Solos (Bass Guitar) (18:49)

Előzmény: Alexander the Great (3115)