István Gyuri Creative Commons License 2003.12.31 0 0 3114
Váci: Pl. Ma Vaskalap barátommal együtt + főnökei + azoknak a főnökei X ember dolgozik egy vezérigazgatósági osztályon. (Lehet, hogy nem fog Vaskalap több Borostyánt fizetni nekem, de ma sem igazán tudom, mit csinálnak ENNYIEN...)
Nemrégiben kaptam egy Szeszás (SzÜ-s) és egy veziges telefonszámlistát....
Hát, elszörnyülködtem....
Elég csak a beosztásokat és a különbözö osztályok neveit végigolvasni, hogy azt mondjam, hogy legalább a felük nem tudja, hogy miért is kapja a fizetését...

traficc: Helyettük a felsőoktatási diákok az újkor katonái akik hétvégeken megszállják a közforgalmú eszközöket
Ez nagyon találó megfogalmazás!!!! Írjuk is ki vastagon:
a felsőoktatási diákok az újkor katonái

v_peti: 3/a: p7-p7-M3-14v-14v-M3-M2
6 jeggyel megoldható a Tétényi út és a Szabolcs utca. Ez SZVSZ nem olyan vészes.

És mennyit kell még pl. a 14-es villamos megállójától gyalogolni a Szabolcs utca XX-ig??
Ha az ember siet (pl. egy félnapra jött fel Bp-re), nem mindegy.
Ha ráérek én sem várok a 9-es buszra, 83-as trolira és 2-3 megállót elbandukolok, söt, ha szép idö van hosszabb távolságokra is sétálok.
De ha rohannom kell, gondolkodás nélkül használok taxit is.
Irigyellek (komolyan), ha mindig ráérsz tömegközlekedéssel utazni.

De ha már két nagyváros között is autóval megy az ember, akkor valahol tényleg komoly bajok vannak*...
Tudod ez megint olyan, mint a Csillag-Demszky-Baumgartner-féle Rákoshegy MÁV-megállóhely és Keleti 9. vágánya között rendezett verseny....
Nem Pécs Indóház tér és Déli pu. között kell nézni az eljutási idöt és költséget! Hamis összehasonlítást fog eredményezni.
Ha ráérsz (és felbírsz) korán kelni, és van idöd a másik városban is, akkor lehet, hogy másként látod a helyzetet, mint mások.

dyz: A vonatokkal és a kis menetrendemmel ugyanakkor még sosem ért ilyen meglepetés
Hát, ha eljut hozzád minden módosítás, vágányzár, akkor igen...

v_peti: Mit szimbolizál a vasút? Az állandóságot, a megbízhatóságot...
Húúú, mit is mondjak?!
Nem akarsz politikus lenni?! Ott kell ilyen lózungokat mondani....

* * * * * * *
Kedves topiklakók!
BÚÉK!
Kellemes szilvesztert, a ma este is dolgozóknak pedig eseménymentes szolgálatot kívánok!

Előzmény: Váci (3047)