traficc :.."...a vállalkozó szerényen elökörködhet ott egy kis busszal." (Komló és Godisa között)
Váci..:....Ne haragudj, Laci, de miért nevezed "csipőből" ökörködésnek egy kisvállalkozó esetleges próbálkozását? Mindenkinek el kell kezdenie valahol. Hány zsákutcát végigjártam én is az elmúlt 10 évben (amióta otthagytam a kényelmes kis köztisztviselői állásomat), mire végre megtaláltam azt, amivel érdemes foglalkoznom...
traficc :
Elnézésedet kérem és elnézést kérek az "ismeretlen" vállalkozótól is.
Fölényeskedő volt jelzőhasználatom.
Csupán azt szerettem volna érzékeltetni, ( de rossszul tettem) hogy sok helyen az országban ahol még vonat jár , s reméljük előbb utóbb megszüntetik, ott a Volán NEM fog hanyatt homlok odarohanni, hogy másnaptól vonatpótlót vagy menetrendszerinti járatot inditson.
Mert olyn kevesen vannak arrafelé, hogy már busszal sem gazdaságos de egy magán vállalkozó, a közszolgáltatáshoz kapcsolódó, a volánokra nézve szigorú szabálokat, lazán , pongyolán, rugalmasan értelmezve, szerényen megélhet egy ilyen vonalból.
Az, hogy már busszal se gazdaságos de vagy szóló Bz vagy több kocsis Bz vagy 2000 LE + 2-3 Bhv pedig még jár, az inkább kellene, hogy gondolkodóba ejtse a vasútbarátokat, mint pár vélemény a topicokról.