Miranda H. Creative Commons License 2003.12.29 0 0 35
Kedves Metaflora!
A hozzászólásom végét azért nem fejtettem ki, mert egy alapvetően rajongói topicban nem akarom szídni a rajongott író kiadóját. Egyébként publikus a dolog, de nem ezen a fórumon.
Megkaptam a könyveket. Úgyhogy most már csak a Szélhámos hiányzik, de nem nagyon, mert bár szerettem, a többi Goldenlane-könyvvel összehasonlítva nálam a rangsorban az uccsó.
Kiolvastam az Isteni balhét. Tetszett, egy-két dolgot leszámítva. Én nem nagyon bírom a tolvajokat, és ezért nem is igen tudtam a fsz. kiscsajnak drukkolni. Így aztán Q volt a befutó. A kiscsaj is jó lett, miután falazott a sárkánynak, és végére nagyjából neki is megjött az esze, úgy vettem észre. Most a Csillagfányt olvasom, a Kikötői hírekkel párhuzamosan.
Kedves rozsoma, ha még olvasod a fórumot, gratulálok Lockhart visszatéréhez a HP5-ben. Bíztató a javulás, tehát most már biztos fel fog épülni:)
Idén már biztos nem fogok jönni, ezért ezúton kívűnok mindenkinek boldog Újévet.
Most őszintén, nem szuper az a rész Az azkabani fogolyban, mikor Piton prof. elveszi Harrytúl a Tekergől Térképét, és a térkép elkezdi sértegetni? Én sírtam rajta a nevetéstől.
Üdvözlettel
M.H.
Előzmény: metaflora (34)