virgoncz023
2003.12.28
|
|
0 0
784
|
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok a fórumon és egyelőre e topic miatt regeltem be :-)
Amennyire lehetett átolvastam az eddigi hozzászólásokat ugyanis érdekel ez a koreai csodaautó! :-) Mivel faterék már a második Matizukat nyúzzák és nagyon meg vannak vele elégedve (párszor én is vezettem, szerintem tuti kis autó), gondoltam ha már 1x autóvásárlásra adom a fejem és veszek egy családi autót (asszony + 1 gyerek (egyelőre)), akkor a 4 ajtós Kalost megnézem magamnak. A lényeg, hogy sok meditálás után a családi kupaktanács egy 1.4S 4 ajtós Kalóz mellett döntött. A vásárlás tavasszal lesz esedékes, lévén az utolsó löket pénzmag akkor "érkezik" adóvisszatérítés formájában. Summasummárom 1,2 Millióval tudnánk belevágni a dologba. Pár kereskedőtől kértem már árajánlatot, ha minden igaz jövő héten már pontosabb szám- (és forint) adatokat tudok majd. Mivel túl sokat nem szeretnék havi törlesztésre költeni, hisz a kötelező + casco is szépen apasztja majd a buxánkat, így az alap változat lesz, de lehet, hogy 1-2 pluszt még kérek majd bele, viszont 1-2 kilónál többet nem szeretnénk rákölteni. Itt jön a kérdésem: Ti mit ajánlotok, mit érdemes belevenni, hisz a fapad azért fapad... :-)
Remélem sokat tudunk majd itt dumálni, ahogy láttam (olvastam) jó kis Kalózos társaság jött itt össze!
Sziasztok!
virgoncz |
|