"Elfogadod válasznak? Nem minden esetben rólam - illetve velem kapcsolatos dolgokról - van szó, amikor jelzem, hogy valaki furcsán viselkedik..."
Nem. Dec. 08. óta többször olyan szinben állitottál be, mint aki olyanokat tett veled szemben, ami miatt egyenesen gyűlölködnöd kell velem szemben, és mint aki olyan dolgo(ka)t tett, ami miatt le kellett rúgnod a lev. listádról, valamint saját egyesülete ellenében beszél, és amúgy nem szavahihető és nem következetesen szótartó:
"Anno még Ghiml is azt mondta, hogy már szavazás előtt is meg kellett volna kapni minden érintettnek egy példányt. Persze ezt lehet, hogy most nem fogja elismerni."
Kérem a példát, ami miatt most ezt a fenti feltételezést nagy nyiklvánosság előtt le kellett irnod
"Ezek után fiam, aki szemlézi ma is az egyesület nyílt listáját, jelezte, hogy feltűntél ott is, és rögtön úgy adtad elő a Pilisi kerékpár utak felfestését, mintha soha sem hallottál volna róla."
Kérem az idézetet, ahol leirom, - vagy utalok arra, "kvázi" úgy teszek -, mint aki soha sem hallott a Pilisi Parkerdő területén kijelölésre került kerékpár-utról.
"Tipikus példája a félrevezetésnek. Ugyebár Dingo, Viktor, Gergooo, nomad, Azso és még páran (hogy Ghiml-t ki ne felejtsem) jöttek a különböző félrevezető dumákkal."
Kérem felsorolni a félrevezető dumáimat! Mindegyiket, amelyikről tudomásod van. Mindegyiket, amelyekkel téged, vagy kerékpáros társaimat megpróbáltam félrevezetni, érdekeikben megkárositani! Mindegyiket, de mielőtt beidézed bármelyiket, vizsgáld meg: ne csak szerinted legyen félrevezető, hanem tényleg is.
"Érdekes dolog, hogy amint valaki kapcsolatba kerül a HBSE-vel, azonnal "impotensé válik" a szemében a többi - akár a saját, eddigi - egyesülete..."
Kérem az idézetet, ahol azt leirtam, vagy irásban utaltam rá, hogy a saját - eddigi, és még mostani - egyesületem impotenssé vált a szememben.
"Nem sajnálom, hogy Ghliml-et lerúgtam róla. Ezek után pláne nem."
Minden levelező listának vannak ha nem is irott, de a NetEtikett által szabályozott iratlan szabályai. Amit minden listaadminnak illik betartania. Ha igaz az az állitás, hogy te rugtál le az általad irányitott Happybike levlistáról, akkor megkérlek és egyben felhatalmazlak, hogy tedd közzé - természetesen igazolva adattal, mi volt az a vétség, tarthatatlan viselkedés, ami miatt ehez a végső (fenyitő) megoldáshoz kellett folyamodnod. Mert csak ilyen esetekben szoktak normálisan viselkedő listaadminok lerugni valakit a levlistáról.
Fenntartom feltételeimet: nem kérek mellébeszélést, kérem a szószátyárkodás nélküli tételes és indoklásokkal igazolt válaszokat a fent általam beidézettekre.
Ellenkező esetben Sándor, te engem nagy nyilvánosság előtt megrágalmaztál, hamisan rossz szinben próbáltál meg feltüntetni, ezt pedig bizony a közerkölcs és a személyiség védelme alapján kikérem magamnak és visszautasitom.
A többi topicolónak:
Nem kivántam foglalkozni a jelenleg ManAlone nicknév alatt irogató topicoló ámokfutásával, de viszont mint ahogy más, úgy jómagam sem kivánom megengedni, hogy valaki "csak mert" rossz hiremet költse. Nem én tettem a kezdő negativ kitételt, azt ezután sem fogok. Nem én kezdtem el foglalkozni ManAlone vélt, valós viselt dolgaival foglalkozni, nem én hoztam be ide bizonyos nem ide tartozó témákat és dolgokat. Viszont elég régen forgok a kerékpáros társadalomban ahoz, hogy egy ámokfutásos cselekvéssort szó nélkül hagyjak.
Manka, letelt a válaszadásra adott időből öt nap.
Ghiml