szalapala Creative Commons License 2003.12.28 0 0 82
Én csak most látom ezt a topicot, mert ritkán járok a Kultúrában.
Na most:
Én úgy 1985-ben vettem fel a Stars and Hank Forevert kazettára - asszem még a Göczey Zsuzsa adta le az akkori egyébként igen színvonalas műsorában - és utána évekkel később a Freak Showt - az induló Tilos Rádióban adták le, alkalomhoz illően valóban horrorisztikus minőségben szóltak akkor, szóval kurva gyenge felvétel. De utána nejem hozott nekem Londonból egy igazi Freak Show-t CD-n valamint beszerződött utána Amerikából általam egy Whatever Happened to Vileness Fats? & The Census Taker című compact disc.
Én szeretem a Residentst, néha ha olyan helyen járok keresek tőlük CD-t, de nagyon kevés helyen láttam őket polcon. Ami keveset hallottam, az nekem teccik, de a világ végére azért nem megyek értük. Koncertért meg már "öregkorom" miatt nem mennék Bécsbe se.
A Stars & Hank kapcsán azt hallottam anno a 80-as években, hogy az ezredfordulóig sorozatot akarnak kiadni egykori és kortárs amerikai zeneszerzők hasonló párosításával. Egy darabig vártam erre, aztán ebből olyan nagyon nem lett semmi, ha jól emlékszem.(kijött a Gershwin és James Brown lemez és nagyjából vége.)
De most kezdek megint utánamenni erreföl.