Kedves fórumozók,
végigolvastam a topicot :) (4-5 óra)
Ennek az oka természetesen új gép beszerzése volt, tehát az, amivel a legtöbb ide beeső újonc jelentkezik.
Az eddig használt (Sony SLV-X55DH, DA Pro 4 Head, 772-4 hozzászólás körül emlegetve volt ez a még "súlyos" fajta) géppel a probléma az rosszabbodó LP visszajátszás, tunerprobléma (nem jön be az összes csatorna [UPC, vidéki nagyváros], így nem tudok mindegyikről felvenni), és a sztereo hang hiánya.Tehát ezek kiküszöbölése, illetve tovább apróságok (pl. 2 scart, RCA kiment, NTSC playback) megléte szükségeltetne.
Eredetileg Sony SLV-SE7xx-8xx vagy Panasonic hasonló kaliberű gépre gondoltam (nem s-vhs). Előbbi mellett a szintén Sony TV megléte, illetve egy hasonló gép családban való hibátlan működése szólt. A Pana mellett a netről beszerzett jó tapasztalatok és persze e fórum szólt. Árban úgy nézem kb. azonosak kb. 45-50 E ft, amit azért még pontosítanom kell. A többi márka kiesett.
A forum szakértő megjegyzéseit olvasva (melyekből sokat tanultam és köszönet érte) az az érzés alakult ki bennem, hogy ilyen döbbenetes minőségromlást látva még ennyi pénzt sem érnek meg, ha összevetjük a Thomson VH6300/6400* 25E ft-os (Metro) árával. Van szubjektív info erről a gépről? autotracking? A2 miatt ne aggodalmaskodjak? vagy ez már Daewoo minőség? (egy árban vannak...)
vagy mint valaki írta, hiába olvasgatok teszteket, forumokat, megyek boltokba, kb. ugyanazt fogom kapni ebben a kategóriában?
mivel magam nem fogom szétszedni, tisztogatni a gépet a használt gép rizikósnak tűnik...
___
*igy van hirdetve pedig más a 6300, 6310, stb.