jocika34 Creative Commons License 2003.12.25 0 0 5667
sziasztok

bocs az OT-ért
Régebben kérdezte valaki, hogy mi a vélemény a prolong-ról. Megmondom őszintén nem hiszek az ilyen csodaszerekben, de hatnak rám a reklámok és kísérletező típus vagyok. Volt 10k felesleges pénzem és beleöntöttem a csodaszert egy dizel golf 2-esbe (az előző autóm).

Tapasztalat: baromira elkezdte zabálni az olajat (olajos volt az autó háta). Lerohantam az autószerelőhöz és ők is ezt tapasztalták egy másik autóval. De 500 km után megszűnik. Igazán nincs rá magyarázat csak feltételezések (higitja az olajat, kioldja a kormot a gyűrűk közül stb.)
Na de a lényeg, sikerült eljátszanom az autóval azt amit a reklámokban lehet látni. kb egy hónap múlva egyik pillanatról a másikra elment az olajnyomásom 130km/ó- nál az m3-ason (hajnali 4 óra, éppen akkor hagytam el a gödöllői jet kutat). Rövid gondolkodás után ugy döntöttem hogy a nyomásmérő gomba szállt el (14 éves autó). és 80-nal behaladtam bp-re. A tények: letört a főtengely segédtengelyéről egy gyűrű ami kinyomta a szimmeringet. 0 olaj volt az autóba!! Különböző források állítják hogy max 2 km után be kellett volna sülnie. Én 20 km-t mentem és semmi baja nem lett a motornak. (tél van és dízel. ugyanúgy indul).
Szóval még most sem hiszek ezekben a csodaszerekben, de azért érdekes nem?
Bocsi a hosszú hülyeségeimért, esetleg másnak van hasonló tapasztalata?
Jocika