1. Szerintem, nem kell törölni a Topic-ról a többit. Maradjon itt. Lássák azt, hogy mi is történik - mások is, szabadon - aztán majd véleményt alkotnak a dologról.
2. Az út kezelője most már tud, de nagyon ritkán lép ezen esetben. Hogy miért, azt inkább ne feszegessük...
3. A rendőrségnek, viszont törvényben leírt kötelessége ilyenkor módosítást kezdeményezni.
4. Az autós esetében a múlt idő használata azt jelenti, hogy fel lett homályosítva, hogy itt nem neki van elsőbbsége?
5. Amikor így viselkedik egy rendőr, akkor én általában eléállok, és addig köszönök neki (szándékosan szembe nézve és hangosan), míg rá nem jön, hogy mi a probléma. Párszor már belepirultak a rendőrök.
6. Attól még, hogy lehajtó, te továbbra is a főúttal párhuzamosan, annak járdáján, illetve kerékpárosút részén mentél, tehát megillet a védelem a kanyarodóval szemben!
7. Ezen javaslatodat fel fogom vetni én is, bár én itt a radikálisabb megoldás felé hajlok, azaz a lehajtó megszüntetését fogom javasolni.
8. Elmentem a Széna-tér-re tegnap este (kb. 22.00 körül voltam ott). Semmi probléma sincs az úttal. Valóban jól megfogja azt, aki 30-cal akar berobbanni a gyalogosok közé. Az tény, hogy nyálas esetben csúszik, de szerintem ez burkolási probléma.