Viktor!
Te is tudod, hogy az egyesület létrehozásában próbáltam nektek pár ötlettel segíteni.
Valóban be akartam lépni, és ezért kértem az alapszabályt.
Azt, hogy saját szellemi termékre hivatkozva nem küldtétek át, (ráadásul kértem, hogy a magán levládámba) egyfajta bizalmatlanságnak vettem. (véleményem szerint jogosan) Ha ilyen szinten nem biztatok bennem, akkor nincs értelme az egésznek, nem feszegettem tovább a dolgot.
Panther válaszához nincs mit hozzáfűznöm,a stílusa teljesen ellenszenves volt.
Utána még kaptam egy levelet ha jól emlékszem Roobi-tól, amiben megnyugtat, hogy még sok a dolog, várjak türelmesen, majd ekkor meg akkor jelentkezzek, hogy meglássam, érdemes-e?
Ezzel szemben azóta elég jelentősen bővült a taglétszám, méghozzá olyanokkal, akik az elején ott sem voltak. Hozzám meg nem jött semmilyen levél. Úgy vettem észre, hogy ezek az emberkék valamiért kellettek nektek, azért lettek hozzátok csábítva. Én nem kellettem.
Ennyi.
Ezt írtad:
Az összes! klubgyűlésen meg lehet tekinteni az alapszabályt, mindig ott van, bárki (tag) bármikor elolvashatja.
Tehát bárki tag, kívülálló nem.
Most akkor mi van?
Fogalmazz pontosan, mert ebből az jön le, hogy mégsem tekinthet bele bárki. Magyarul: Ha be akarok lépni, akkor először tag legyek, majd utána lehet belenéznem az alapszabályba. Először aláírom, hogy elfogadom és csak utána olvashatom el. Ilyenre még fegyverrel sem tudna senki rákényszeríteni.