Törölt nick Creative Commons License 2003.12.23 0 0 304
A Törökmezői szavazás előtt nem tudom ki látta, de én nem. Tudtam töredékekről, de a teljes szerződés nem volt a kezemben. 26 emberre volt 3 példány. Akkor pont te, nomad, és Azso mondta, hogy egy kissé kevés volt az 5 perc átolvasás...

Utána is - talán Roobi is elismeri - hogy a módosított alapszabályt is a házunk előtt parkoló kocsijában írtam alá (durván 1 perces átnézés után).

Nem volt korrekt lehetőségem az átolvasásra, de - és itt lehet, hogy megint hibát követtem el - nem is tartottam rá igényt, mert bíztam Panther-ben.

Anno még Ghiml is azt mondta, hogy már szavazás előtt is meg kellett volna kapni minden érintettnek egy példányt. Persze ezt lehet, hogy most nem fogja elismerni.

Az a helyzet, hogy most sem gondoltam meg. Viszont már - így kívűlről - látom a buktatóit, azokat a szándékosan beletett fékeket, melyek segítségével az egyesület a főtitkári posztról is irányítható. Még megvan nekem a bírónő első végzése. Szeretnéd, hogy megküldjem?

Sajnálom, hogy akkor nem tiltakoztam erélyesen ezen túlzott megszigorító intézkedés ellen. Talán akkor hamarabb kiborult volna a bili. Talán akkor nem szabadultak volna el ennyire az indulatok.

Előzmény: dhpage (299)