R0fike Creative Commons License 2003.12.22 0 0 241
"...
- Ugyebár volt a FeketeInges tekerés, aminek a szervezésében - kezdetben - én is benne voltam.
- Panther-nek is beszéltem róla, aki szintén belépett a szervezői gárdába.
- Akármiért - nem részletezem itt - kilépett Panther a szervezésből, és én is vele tartottam (mint barát).
- Elkezdtünk - fű alatt - egy konkurens tekerést szervezni (magán E-Mail-ben van meg a bizonyíték). Ez a felvonulás nem jött össze.

..."

Ezek után Panther a gennyláda, te meg a szegény félrevezetett bárányka! Nagyon korrekt viselkedés.

A Rekis sörözések: soha nem kértem tőled, hogy fizess valamit, ezt Horritól sem hallottam. Ami személyemet illeti, többször kértelek, hogy ne hozz nekem szó nélkül sört, mert nem szeretem, meg ha valamit akarok, magamnak is tudok hozni.

A listád: többünknek volt kérése feléd, nagyívben leszartad. Amolyan kis Napóleonként viselkedtél a szemétdombodon. Kapírgálj csak nyugodtan tovább.

Telefonbeszélgetésünkkor kérdeztem, hogy kinek képzeled magad, mit vársz az emberektől? Miért kellene térden csúszva, hason mászva eléd borulni?

Mankamtb vagy ManAlone, vagy akárhogyis.... elismerést, köszönetet nem követelni hanem kiérdemelni kell.

Írod, hogy sikeres vagy más területen... felmerül bennem a kérdés, hogy akkor miért követeled itt az elismerést?

Sokkal jobb lenne, ha végre erőt tudnál venni magadon, elgondolkodnál azon, hogy van egy okos ember (te) meg sok tucat elmebeteg (mi).

Mindezek ellenére nagyon kellemes, békés ünnepeket kivánok neked és családodnak.

Előzmény: Törölt nick (233)