Ezek - amiket felsoroltam - magán levelezésemmel, és a BikeMag fórumon elhangzott írások átolvasásával lehet egyszerűen bizonyítani.
Az, hogy én ebben mit látok, az csak egy ember következtetése. Nem mondom, hogy tévedhetetlen vagyok, de egyet biztos. Nekem működnek a megérzéseim, mégpedig elég jól (amiket Panther sikeresen blokkolt akkor, amikor vele barátkoztam). Majd a többiek átolvassák a hivatkozott részeket, és akkor eldöntik, hogy igazam van-e vagy sem...
Amikor jóindulatú voltam, akkor a végletekig kihasználtak, majd mikor már nem kellettem, eldobtak... Saját tapasztalat.
Érdekes dolog ez az agymosás. Emléxel? Először Panther nevezte a listát "tingli-tangli"-nak. Aztán érdekes az is, hogy Panther hivatkozott egyik levelében agymosásra (a vita hevében). Én akkor kompromisszumot emlegettem, próbálkozást, szabad gondolkodást... Van egy alapmondás: "A vita hevében a felek előbb-utóbb (akarva-akaratlanul is) kimondják azt, amit Ők maguk szeretnének csinálni."
Az utolsó mondat sajnos nem jött be. Nincs spájzom! Hiányzik is rendesen... :-)))