Nem. Az én véleményem is elfogult. Kettőnk között az a különbség, hogy én ezt be is vallom.
Krillin, Messengerina, Kivi, Pidhu, Gombfoci véleménye a vitáról valóban negatív volt, viszont az alap dolgokat nem befolyásolta.
nomad írja: "...Szerinted "kőkemény tényeket" írtál le?..."
Igen. Tény az, hogy az elnök nem lehetett tag - akkor legalább is - más egyesületben. Ez indokolatlanul kemény, és közel sem a kölcsönös barátkozásra utaló tény.
nomad írja: '...Szerinted ki kiváncsi ezekre a "kőkemény tényekre"?...'
Alapból senki sem. Csak amikor a mélyebb dolgokba megyünk bele, akkor fontos tudni, hogy egy demokratikusnak beállított álca mögött egy kőkeményen egyszemélyi irányítás áll.
Fontos tudni a listát olvasóknak azt is, hogy amikor egyesek azt mondják, hogy szólaljunk fel itt, meg ott, tiltakozzunk, meg tüntessünk, meg petíciót adjunk be, akkor egy olyan elvet javasolnak, ami a gyakorlatban nem vált be. Ellentétben azzal, amit Panther is tesz, és amit én is tőle tanultam, miszerint meg kell keresni a döntési helyzetben lévőket és észérvekkel, segítséggel a magunk oldalára kell állítani Őket!
Én mindenféleképpen szeretném felnyitni a többiek szemét, amikor különböző javaslatok hangzanak el, hogy ez, vagy az a javaslat eddig is bukott volt (a gyakorlatban nem vált be). Ne próbálják ki, mert csak rontanak vele a kerékpárosok helyzetén, megítélésén.