noizreduction Creative Commons License 2003.12.22 0 0 448
"Megyóék látták a bajt, látták a taposóaknákat is. De ha nem látták maguktól, szóltak nekik."

Ezzel azért beismered, hogy voltak taposóaknák, ami nem korrekt dolog, sőt...
A másik dolog, hogy sajnos nem látták, és nem is szóltak nekik. Ez javarészt az ő hibájuk, mert valóban úgy hozták meg a 100 napos intézkedéseket, hogy az alapján ítéltek, amit a felszín mutatott.

Medgyóékról írtad:
"Ennek ellenére szórták szét a 300 milliárdot! "
Torgyánról írtad:
"A különbség annyi, hogy akkor párszáz milliárdról volt szó"
Kérdés, van itt nagyságrendi különbség?
Ugye, nincs.
Alapvető különbség abban van, hogy az általad "szétszórásnak" nevezett művelet, az egészségügyieknek, a nyugdíjasoknak a juttatsáait növelte, míg Torgyán papa egyetlen értelmes dolgot nem tud felmutatni. Talán a 8-12 rugós chilei cseresznyét...:o)

"ma az egész gazdaságban óriási bajok vannak "
Milyen bajok? Nehézségek vannak, de ez főleg a recesszió miatt van (lásd korábbi kifejtésemet), másodsorban a töketlenkedésnek köszönhetően. Egy kísérletet szívesen elvégeztetnék, ha lehetne: "Vajon mit tenne, tett volna másképp az Orbán kormány, ha a választások után ők maradnak? Hogyan boldogulna egy olyan környezettel, amimost van?" Tényleg sokszor fölmerül bennem a kérdés, de választ még nem adott egy jobboldali politikus. Azt sajnálom, hogy ilyen politikusaink vannak, akik, ha nehézségek vannak, akkor is inkább egymást furkálják, mintsem az ország javára összedobnák az ötleteiket. Ezalól természetesen egyik oldal sem kivétel, mert ha visszaemléxel, a maszop ue. csinálta '98-ban, amit most a fityesz: "Szarok vagytok, mert sok az ÁHT hiány! Adjatok több pénzt az embereknek!" Ebben semmi különbség nem volt és nem van (így szépen magyarosan)!
A Fityesz '98-ban rögvest hazugsággal indult, mert nagy mellénnyel mondt, hogy Torgyánékkal sosem, majd "összeházasodtak"... no mind1, ez már a múlté és az emlékek, mint tudjuk, megszépülnek.

Nem tudom, hogy elolvastad-e a cikket, amit javasoltam, mert én igen és sok nagyon fontos dolog szvsz kíméletlenül őszintén le van írva és igencsak megdöbbentő.

Előzmény: sláfing (445)