Hat, nem tudom, ha pontosabban van hangolva, mint általában, akkor az azt jelenti (legalábbis így logikus), hogy az akkordok is pontosabban,tisztábban szólnak. De mivel nincs Golden Melodym, így én is csak látatlanban tudok beszélni. Élőben amikor hallottam, teljesen rendben volt.
cSABA:hol olvastad amugy? Csak mert érdekelne a cikk.
Hohner Meisterklasse: Hát, én nem ájultam el tőle. Szerintem egyáltalán nem jó.(Szerintem) Apró konstrukciós hibája is van, mert a lamellasor cseréjénel legózni kellett, hogy pont bepasszoljon. 1x javítottam ilyet, és nem értettem miért zörög az egész. Hát ezért. Szerintem a fogása sem kényelmes. Fém "bele" van, szóval hangja nem rossz, de nekem az egész hangszer kialakítása nem jött be.
Miskim: miért kell neked a legjobb hangszer? Egyébként amit írtam, az tényleg nagyon felsőkategóriás. Ha neked nem elég 6-8 ezer forintos minőségi hangszer, akkor válaszd a legfelső kategóriát. De nem hiszem hogy van értelme nekünk, kispénzű magyaroknak ilyen über cuccot venni, csak mert elég költséges hobbi szinten havi többtízezer forintot szájharmonikára költeni. Ja most látom, hogy herceg, biztos azért vagy úgy eleresztve :))) Figyelj! Szponzort keresek :)))))))) Egyébként mondj legjobb nőt, kocsit, zenét, filmet, hardware-t, software-t, akármit, és úgyis mond akárki jobbat :))) Szóval mi szerint legjobb?
(Szerintem ha az ismert magyar szájharmonikásoknak megfelel egy rendes Hohner/Hering harmonika, akkor neked is meg fog)
Egyébként aki újonnan idetéved, bele szokott olvasni az "archivumba"? Vagy egyből inkább tanácsot kér?
Na én off, legjobbakat, jo harmonikázást mindenkinek.
Attee
http://attee.tk