Hallo,, kesves barátom ha szabad ezt igy mondanom.....
Öszintén mondva nem nagyon van ichletem írogatni, ha megmondom az igazságot akkor mindig valami oktató arogásnsnak is nevezhető válaszokat kapok.
Higyed el sajnálom a hazámat, hogy ennyire lecsúszott a politikai erkölcsösség szinvonalán.Nem egyszer mondtam már, és az idő múlása engem igazol, hogy itt nem volt redszerváltás!
MEGKEVERTÉK A PAKLIT, UJRA OSZTOTTÁK A LAPOKAT ÉS AKINEK SZERENCSÉJE VAGY JÓ ŐSSZEKÖTTETÉSE VOLT, BESZÁLHATOTT A JÁTSZMÁBA.
Demokrácia játékszabályiról egyik pártnak fogalma sincsen.Talán én kissé kritikus vagyok ezen a téren, mert nálunk hasonló esetek mint ami a napjainkban történnek nálatk, elképzelhetetlen..
Mindenki határolodik mindentöl,MINDENKI EURÓPAI AKAR LENNI, csak azt nem tudom, hogy eddig mik voltunk??
Vergödő ellenzék, határtalanul hazudozó kormány, és az a pár megmaradt igazi nemzetiérzésü politikus fel van stigmázva, a megszokott beteges demagogia slogenjeivel.
Roviden összefoglalva, tombol a globalizmus vihara, eladni mindet, hogy megfelejünk az idegen elvárásoknak.