Lacivill
2003.12.21
|
|
0 0
10
|
Kedves Hohocali irásodból azt látom, hogy mielőtt felvetetted a kérdést Te már eldöntötted, hogy átfolyosat veszel, mert hiába minden lebeszélő szándék mindig megakarsz győzni bennünket, hogy ez a király. A honlapon a következő adatokat találtam: 9.5 KW-os készülék 1 fázison 40A fogyaszt. A 12kw-osat le sem merték irni számításom szerint 52A 1 fázison. Magyarországon 1 fázisra max. 32A. adnak. A honlapon további technikai adatokra bukkantam: 12 KW-os készülék 40 fokot emel 4 liter/perc fogyasztásnál. A leggagyibb komicirkó is 12 liter körül produkál 50 fok körül. A legtöbben ahol 3 főnél többen laknak a kombicirkót is megbánják, mert ha megnyitják egy 2. helyen a melegvizet akkor elmegy a nyomás..... Mi 5-en éltünk ezért irtam a 200 literes bojlert, ha kevesebben vagytok akkor a kisebb is elég pláne ha nappali árammal használjátok, bár ha megvalósítható akkor én mindenképpen az éjszakait ajánjom, mert kb fele az ára. 20 éves villszer. multamból még sehol sem találkoztam átfolyos megoldással az egész házra. Ha mégis ezt választod légyszi tájékoztass, hogyan müködik, mert lehet, hogy csak én vagyok a tudatlan. Laci |
|