Udvozlet mindenkinek,de foleg Halsaman-nak!!!:-))
Eloljaroban...én lennek az Hammond Orgona verfertozeseben szenvedo emberke Kecskemetrol akitol vette a fekete P100-at bajtarsam a Trinity-s Halsaman!
Mar vagy fel eve olvasgatom,es nezem a hozzaszolasaitokat,de sajna csak most birtam magamat regisztraltatni,de ami kesik nem mulik!:-)
Orommel lattam,hogy elkeszult a renovalasba elbucsusztatott ex-Hammim, remelem mihamarabb hallhatom is!Bezony ez a Magyar valosag,hogy amit itthon lestrapalva "nem olcson" vesz az ember hangszert annak veres a torka gyakran,mindenesetre hallasak ezek az oreg szerkezetek,es eletre lehet kelteni ?ket mindig!:-)
Azota nem bitam ki,es megszereztem almaim Hammond-jat en is,ugyhogy ha Kecskemeten jarsz,akkor varlak egy Emerson-os Orgona orgiara:-)
Ez egy echte amerikai L 102 amit Keith bacsi hasznal idestova ifjukora ota a Nice-tol napjainkig,ha kest kell valamibe szurni!:-)Utoljara a kistadionban lathattuk azt a peldanyt,de nyilvan nem azt vettem meg,hanem egy kifogastalan alapotut:-)
Mindenkinek minnel tobb csikorgo,tortyogo-fortyogo,kaparo hangu Hammond-os lemezt ajanlok!!!:-)
Viktor